AKHİSAR BELEDİYESİ MAYIS AYI OLAĞANÜSTÜ MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Akhisar Belediyesi 2024 yılı Mayıs ayı olağanüstü meclis toplantısı Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu’nun başkanlığında Akhisar Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

AKHİSAR BELEDİYESİ MAYIS AYI OLAĞANÜSTÜ MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

AKHİSAR BELEDİYESİ MAYIS AYI OLAĞANÜSTÜ MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Akhisar Belediyesi 2024 yılı Mayıs ayı olağanüstü meclis toplantısı Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu’nun başkanlığında Akhisar Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantıda 3 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

Gündemin 1’inci maddesinde Manisa Büyükşehir Belediyesi şantiyelerinde üretilen taş ve rodmix malzemelerinin Akhisar Belediyesi’ne verilmesi ve ilçeye yapılacak hizmetler ile ilgili protokol imzalanması için belediye başkanına yetki verilmesi oylandı ve oy birliği ile kabul edildi.

Gündemin 2’inci maddesinde yer alan Akhisar Zeytin ve Zeytinyağı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nin müteşebbis heyetine üye seçimi oylandı ve 6 asil, 6 yedek üye oylama ile belirlendi. Üyeler şu isimlerden oluştu; Besim Dutlulu, Ekrem Kayserili, Emre Okkalı, Şafak Akçalı, Ruhan Tatlıdil, Lütfi Akdağ.

Gündemin 3’üncü maddesinde Çiftçi Malları Koruma Meclisi ile İlçe Murakabe Heyeti Seçimi gerçekleşti. Çiftçi Malları Koruma Meclisi’nde mevcut başkan Vedat Öğütveren güven tazeledi.

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, yaptığı açıklamalarda şu ifadelere yer verdi; “Akhisar Belediyesi Mayıs ayı olağanüstü meclis toplantısını gerçekleştirdik. Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin ilçemizde hayata geçireceği hizmetler için Akhisar Belediye Başkanlığına yetki verilmesi, Akhisar Zeytin OSB müteşebbis heyetine üye seçimi, Çiftçi Malları Koruma Meclisi ile İlçe Murakabe Heyeti Seçimlerini gerçekleştirdik.  Yeni üyeleri tebrik ediyor, alınan kararların Akhisar’ımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi