Kula’da Manuş Baba rüzgarı esti

Kula’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 102’inci yıl dönümü kutlamaları Manuş Baba’nın verdiği konser ile taçlandı.

Kula’da Manuş Baba rüzgarı esti

Kula’da Manuş Baba rüzgarı esti

Kula’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 102’inci yıl dönümü kutlamaları Manuş Baba’nın verdiği konser ile taçlandı. Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen konsere Kulalılar büyük ilgi gösterdi. 

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen kurtuluş konserleri kapsamında Manuş Baba, Kula ilçesinde sahne aldı. Kula’nın 102’inci kurtuluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen konsere Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek başta olmak üzere Kaymakam Ömer Ahmet Özdemir, Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım, Kula Belediye Başkanvekili Semra Gündüz, Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Soma Belediye Başkanı Sercan Okur, Kırkağaç Belediye Başkanı Üstün Dönmez, Gölmarmara Belediye Başkanı Cem Aykan, Manisa Büyükşehir ve Kula Belediyesi meclis üyeleri ile protokol üyeleri katıldı. 

Başkan Zeyrek, esnafları selamladı
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, Manuş Baba konseri öncesinde ilçe merkezinde kurulan panayır alanını ziyaret etti. Vatandaşları ve esnafları selamlayan Başkan Zeyrek, hayırlı işler temennisinde bulundu. CHP ilçe örgütü tarafından açılan stantta da hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Zeyrek daha sonra konser alanına geçti. 

Başkan Zeyrek, Kula’nın meleği ile sahneye çıktı
Kula Belediye Başkanvekili Semra Gündüz’ün, sahne alan Manuş Baba’ya çiçek takdiminin ardından Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek sahnede vatandaşları selamladı. Kula’nın meleği olarak tanınan bedensel engelli Deniz Gündüz’ü sahneye alan Başkan Zeyrek, eşi Nurcan Zeyrek ile birlikte Manuş Baba’ya, Manisa’ya özgü hediyeler takdim etti. Başkan Zeyrek, “Kula’mızın kurtuluşunun 102’inci yılı. Öncelikle Kulamızı, Manisa’mızı ve bu güzel ülkemizi kurtaran başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm silah arkadaşlarının önünde saygıyla eğiliyorum. Manuş Baba aşkımız ölene kadar dedi. Kula’ya ve Manisa’ya olan aşkım ölene kadar devam edecek. Manisa’daki 1 buçuk milyonun huzurlu ve mutlu olabilmesi için çok çalışıyorum” dedi. Manuş Baba’ya Manisa’ya geldiği için teşekkürlerini ileten Başkan Zeyrek, kendisine verilen emaneti 5 yıl boyunca baş tacı edeceğine söz vererek mikrofonu Manuş Baba’ya bıraktı.