Başkan Ergün, Ahmetli Belediyesini Ziyaret Etti

Cumhur İttifakı'nın Akhisar Belediye Başkan Adayı Ömer İşçi, Göcek, Yayakırıldık ve Kavakalan mahallelerini ziyaret ederek vatandaşların destekleriyle karşılandı. İşçi, yeni dönemde kırsal mahallelerin yaşam kalitesini artırmak için çalışacaklarını belirterek tarım için önemli olan ova yolları için kalıcı çözümler gerçekleştireceklerini ifade etti.

Başkan Ergün, Ahmetli Belediyesini Ziyaret Etti

Başkan Ergün, Ahmetli Belediyesini Ziyaret Etti

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, ilçe programında Ahmetli Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Ahmetli Belediye Başkan Adayı Ahmet Alhan’ı makamında ziyaret etti. Başkan Ergün, Başkan Alhan ile birlikte birlik beraberlik vurgusu yaptığı ziyaretinde Ahmetli’de yapılan yatırım ve hizmetler hakkında bilgiler verdi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, Ahmetli programına Ahmetli Belediyesi’ni ziyaret ederek devam etti. Ahmetli Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Ahmetli Belediye Başkan Adayı Ahmet Alhan’ı makamında ziyaret eden Başkan Ergün, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Ahmetli ilçesine yapılan yatırımlar ve hizmetler konusunda bilgiler verdi, yeni projeler üzerine fikir alışverişinde bulundu. Birlik ve beraberlik vurgusu yapılan ziyarette Başkan Ergün, Cumhur ittifakı ile birlikte ilçede hizmetlerin ve yatırımların planlanan program kapsamında devam edeceğini söyledi.

Sivil toplum temsilcileriyle bir araya gelindi

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, Ahmetli Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Ahmetli Belediye Başkan Adayı Ahmet Alhan ile birlikte ilçede görev yapan oda başkanlarıyla bir araya geldi. Oda başkanlarının talep ve görüşlerini dinleyen Başkan Ergün ve Alhan, Cumhur İttifakı birlikteliğiyle ilçede hizmet etmeye devam edeceklerini söyledi.

Başkan Ergün, çocukları sevindirdi

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, Ahmetli Belediyesi ziyareti sonrasında kendisini bekleyen çocukları da sevindirdi. Başkan Ergün, çocuklara kırtasiye seti ve top dağıtarak, çocukların yüzlerinin gülmesini sağladı.