Başkan Ferdi Zeyrek Türkiye Alzheimer Derneği Manisa Şubesi’nin Yönetimini Konuk Etti

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek’e 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri’nde kazandığı büyük başarı dolayısıyla çeşitli sivil toplum kuruluşlarından ve vatandaşlardan gelen tebrik ziyaretleri devam ediyor.

Başkan Ferdi Zeyrek Türkiye Alzheimer Derneği Manisa Şubesi’nin Yönetimini Konuk Etti

Başkan Ferdi Zeyrek Türkiye Alzheimer Derneği Manisa Şubesi’nin Yönetimini Konuk Etti

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek’e 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri’nde kazandığı büyük başarı dolayısıyla çeşitli sivil toplum kuruluşlarından ve vatandaşlardan gelen tebrik ziyaretleri devam ediyor. Türkiye Alzheimer Derneği Manisa Şube Başkanı Hatice Mavioğlu da beraberindeki heyetle Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası’na gelerek Başkan Zeyrek’i kutladı.
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, Türkiye Alzheimer Derneği Manisa Şubesi’nin yönetimini Büyükşehir Belediyesi Ana Hizmet Binası’nda konuk etti. Türkiye Alzheimer Derneği Manisa Şube Başkanı Hatice Mavioğlu, Başkan Zeyrek’e yeni görevi dolayısıyla başarı dileğinde bulundu. Dernek temsilcileri, Başkan Zeyrek’in Manisa için yapacağı çalışmalarda daima destekçisi olacaklarını belirtti. Başkan Zeyrek, ziyarette gerçekleştirilen konuşmada oturduğu koltuğun sorumluluğun bilincinde olduğunun altını çizerek, “oturduğumuz koltuk vebali olan bir koltuk. Attığımız her imzada, dağ köylerinde yalın ayak gezen çocukların vebali var. Bu bilinçle hareket ediyoruz,” dedi. Yanı sıra Başkan Zeyrek Manisa için hayata geçireceği projelerde sosyal belediyecilik anlayışını ön planda tutacaklarını ve Manisa halkının yaşam kalitesinin yükseltmek için çalışacaklarını belirterek sözlerini noktaladı.