BaşkanFerdi Zeyrek, “Adaletli olacağız, hakkaniyetli olacağız, eşit hizmet götüreceğiz”

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, seçim başarısı dolayısıyla gelen tebrik ziyaretlerinde vatandaşlarla buluşmayı sürdürüyor.

BaşkanFerdi  Zeyrek, “Adaletli olacağız, hakkaniyetli olacağız, eşit hizmet götüreceğiz”

Başkan Ferdi Zeyrek, “Adaletli olacağız, hakkaniyetli olacağız, eşit hizmet götüreceğiz”

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, seçim başarısı dolayısıyla gelen tebrik ziyaretlerinde vatandaşlarla buluşmayı sürdürüyor. 45 Manisa Romanlar Derneği Başkanı Rıfat Yükal ve dernek mensuplarıyla birlikte Aynı Ali Mahalle Muhtarı Enis Sağman, Başkan Zeyrek’i makamında ziyaret ederek tebriklerini iletti.
Manisa Büyükşehir Belediyesi’nde gerçekleşen ziyarette 45 Manisa Romanlar Derneği Başkanı Rıfat Yükal ve beraberindeki dernek temsilcileri Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeyrek’e yeni görevinde başarılar diledi. Başkan Zeyrek de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Manisa’mın tüm kesimlerine hizmet etmek için göreve geldik. Eşitlikçi, adaletli ve hakkaniyetli bir yönetim anlayışıyla herkese eşit hizmet sunmak için çalışacağız. Bizden önceki yönetim de muhakkak hizmet etmiştir, Allah razı olsun. Fakat, yapamadıkları da vardı. İnşallah, biz gerekli hizmetleri en iyi şekilde halkımıza sunacağız. Bu süreçte bizden desteklerini esirgemeyen Manisa’mdaki tüm vatandaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi. 
Aynı Ali Mahalle Muhtarı Enis Sağman da, mahalle sakinleri adına Başkan Zeyrek’e desteklerini iletti ve yeni dönemdeki yapılacak hizmetlerin hayata geçmesini sağlamak için her zaman destekçi olmaya hazır olduklarını belirtti. Başkan Zeyrek ise, Manisa’nın geleceği için hep birlikte çalışacaklarını vurguladı. Hediye takdimiyle birlikte hatıra fotoğrafları da çekildikten sonra ziyaret iyi dilek temennileri ile tamamlandı.