Başkan Ferdi Zeyrek, “Yapacağım ve hayal ettiğim hizmetler var”

Manisa Balıkesirliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı İsmail Önay ve yönetim kurulu üyeleri, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Başkan Ferdi Zeyrek, “Yapacağım ve hayal ettiğim hizmetler var”

Başkan Zeyrek, “Yapacağım ve hayal ettiğim hizmetler var”

Manisa Balıkesirliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı İsmail Önay ve yönetim kurulu üyeleri, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Dernek Başkanı Önay, Ferdi Zeyrek’i başkan olarak görmekten mutlu olduklarını belirtirken, Başkan Zeyrek ise, “İnşallah bu emaneti layıkıyla taşırız. Yapacak olduğum ve hayal ettiğim hizmetler var” dedi. 
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, hayırlı olsun ziyaretlerini makamında kabul etmeye devam ediyor. Yapılan ziyaretler kapsamında Manisa Balıkesirliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı İsmail Önay ve yönetim kurulu üyeleri, Başkan Zeyrek’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Dernek Başkanı Önay, ziyarette, “Çok mutluyuz, Balıkesirliler olarak ve ticaret camiası olarak sizin gibi birinin belediye başkanı olması bizi çok mutlu etti. Allah utandırmasın, hayırlı uğurlu olsun” dedi. 
“Hakkaniyetli, adil, eşit olacağız” 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, “İnşallah bu emaneti layıkıyla taşırız. Hakkaniyetli, adil, eşit olacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Çok güzel bir belediye başkanlığı yaşarız. Yapacak olduğum hizmetlerim var, hayal ettiğim hizmetler var. Bunların hepsini yapmayı inşallah Allah nasip eder. Koltuğu aldığımız gibi bırakmayı da Manisa’da da alnı açık göğsü kabarık bir şekilde dolaşmayı da Allah bizlere nasip etsin. Umarım birlikteliğimiz 5 yıl boyunca devam eder. Biz 5 yılı hakkaniyetli bir şekilde geçirelim sonrasında tamam mı deriz devam mı ederiz, o konu o günün konusu” dedi. Başkan Zeyrek, Dernek Başkanı İsmail Önay ve yönetim kurulu üyelerine dernek faaliyetlerinin yürütülmesinde başarı ve kolaylıklar diledi.