Başkan Zeyrek, “Sizler Benim İçin Çok Değerlisiniz”

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Manisa Şube Başkanı Yusuf Kıyışkan ile yönetim kurulu üyelerini konuk etti.

Başkan Zeyrek, “Sizler Benim İçin Çok Değerlisiniz”

Başkan Ferdi Zeyrek, “Sizler Benim İçin Çok Değerlisiniz”

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Manisa Şube Başkanı Yusuf Kıyışkan ile yönetim kurulu üyelerini konuk etti. Ziyaretleri nedeniyle Kıyışkan ve beraberindeki heyete teşekkür eden Başkan Ferdi Zeyrek, “Sizler bu vatan için bedel ödemiş kişiler olarak benim için çok değerlisiniz” dedi. 


Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Manisa Şube Başkanı Yusuf Kıyışkan, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek’e ziyarette bulundu. Başkan Ferdi Zeyrek’i tebrik eden Dernek Başkanı Yusuf Kıyışkan, “Hassasiyetinizi duyuyoruz, biliyoruz. İnşallah birlikte de hizmet etmeyi Allah nasip eder” ifadelerini kullandı. Kıyışkan, dernek ve dernek faaliyetleri hakkında da bilgiler aktardı. Ziyaretleri nedeniyle Kıyışkan ve beraberindeki heyete teşekkür eden Başkan Ferdi Zeyrek, “Sizler bu vatan için bedel ödemiş kişilersiniz. Bu benim çok değerli bir şey, çok kutsal bir şey. Siz her zaman benim için ayrıcalıklısınız bunu baştan söylemek isterim. Biz sadece desteklerimizle sizin yaralarınıza merhem oluruz. Bu cennet vatan her şeyden kıymetli. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ten bize en büyük emanet onun Cumhuriyeti ve bu güzel vatanımız. Sizler bu vatan için bedel ödemiş kişiler olarak benim için çok değerlisiniz” ifadelerini kullandı.