“Bizim Hal Esnafımız İlk Kez Bu Kadar Neşeli ve Mutlu”

Manisa Sebze Meyve Komisyoncuları ve Tüccarları Derneği Başkanı Ömer Akagündüz, Manisa Pazarcılar Odası Başkanı Destan Bulgay ile hal ve Pazar esnafları, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek’e tebrik ziyaretinde bulundu.

“Bizim Hal Esnafımız İlk Kez Bu Kadar Neşeli ve Mutlu”

“Bizim Hal Esnafımız İlk Kez Bu Kadar Neşeli ve Mutlu”

Manisa Sebze Meyve Komisyoncuları ve Tüccarları Derneği Başkanı Ömer Akagündüz, Manisa Pazarcılar Odası Başkanı Destan Bulgay ile hal ve Pazar esnafları, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek’e tebrik ziyaretinde bulundu. Hallerdeki otoparklarda bekleme süresini 2 saate çıkartarak seçim döneminde verdiği sözü yerine getiren Başkan Zeyrek’e teşekkür eden Akagündüz, “Bizim hal esnafımız ilk kez bu kadar neşeli ve mutlu” dedi. 

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, Manisa Sebze Meyve Komisyoncuları ve Tüccarları Derneği Başkanı Ömer Akagündüz, Manisa Pazarcılar Odası Başkanı Destan Bulgay ile hal ve Pazar esnaflarını konuk etti. Başkan Ferdi Zeyrek’i tebrik ederek görevinde başarılar dileyen Dernek Başkanı Ömer Akagündüz, “Başkanım hayırlı olsun. Allah utandırmasın. Öncelikle bizlere otopark için verdiğiniz sözü yerine getirdiniz, teşekkür ederiz. Bizim hal esnafımız ilk kez bu kadar neşeli ve mutlu. Allah sizden razı olsun” ifadelerini kullandı. Manisa Meyve Sebze ve Umum Pazarcılar Esnaf Odası Destan Bulgay ise, “Hal ve Pazar esnafı birbirine iç içe olan camialar, etle kemik gibiyiz. Bu seçim sürecinde de çok ortaklaşa konuştuk, fikir ürettik. Hepsinin büyük desteği var size. Sizler de taleplerini dinlediniz. Birçoğunu da uygulamaya başladınız” ifadelerini kullandı. Ziyaretleri nedeniyle Dernek Başkanı Ömer Akagündüz, Oda Başkanı Destan Bulgay ve beraberlerindeki heyete teşekkür eden Başkan Ferdi Zeyrek ise, “Sizden de Allah razı olsun.  Bu bir birliktelikti ve bu birliktelik seçimde başarıya dönüştü. 5 yıl da devam edecek. Birlikte daha da çok şey yapacağız” ifadelerini kullandı.