CHP Akhisar’dan Ankara Çıkarması

Cumhuriyet Halk Partisi Akhisar İlçe Başkanı Hayriye Hacet, Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve Belediye Meclis üyeleri Ankara'da iki gün süren bir dizi ziyaretlerde bulundu.

CHP Akhisar’dan Ankara Çıkarması

CHP Akhisar’dan Ankara Çıkarması

Cumhuriyet Halk Partisi Akhisar İlçe Başkanı Hayriye Hacet, Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve Belediye Meclis üyeleri Ankara'da iki gün süren bir dizi ziyaretlerde bulundu. Ziyaretlere CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu'da eşlik etti.
İlk ziyaretlerini Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün huzuruna çıkarak Anıtkabir'de gerçekleştiren heyet, TBMM 1. Meclis, 2. Meclis ve ardından CHP Genel Merkezine ziyaret gerçekleştirdi. 

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i ziyaret ederek Akhisar, Manisa ve ülke gündemi hakkında görüşme gerçekleştiren heyet, Manisalı genel başkana zeytin ve zeytinyağı hediye etti. 

Ziyaretin ikinci gününde; Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu ve Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner'i ziyaret eden CHP Akhisar heyeti, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde CHP Grup Toplantısı'na katılarak Genel Başkan Özgür Özel'in sunuş konuşmasını dinledi. Ardından Genel Başkan Özgür Özel ile TBMM’deki makamında bir araya geldi.