Lider Yıldızspor 45 FK adını Play-Off’a yazdırdı

Yıldızspor 45 Futbol Kulübü U11 Takımı katıldığı her organizasyonda adından söz ettirmeye devam ediyor.

Lider Yıldızspor 45 FK adını Play-Off’a yazdırdı

Lider Yıldızspor 45 FK Adını Play-Off’a Yazdırdı

Yıldızspor 45 Futbol Kulübü U11 Takımı katıldığı her organizasyonda adından söz ettirmeye devam ediyor. Kırmızı-siyahlılar Yerel Lig’de grubunu lider tamamladı ve adını Play-Off’a yazdırdı.  Antrenör Yağız Yıldırım, “Bu önemli başarının devamını getirip şampiyonluk yaşamak istiyoruz.” dedi.

U11 Yerel Ligi’nin son haftasında Yıldızspor 45 Futbol Kulübü, Sekiz Eylül Stadı’nda oynadığı son hafta maçında Şehitler Spor Kulübü ile karşı karşıya geldi. Sezona çok yoğun bir program ile başlayan kırmızı-siyahlılar, sahadan galibiyetle ayrılarak ligi lider tamamlamayı başardı. Yıldızspor’un gollerini Ahmet Efe (3), Kuzey Kuramaz, Osman Yağız Dedecan ve Güney Kuramaz kaydetti. Bu sonucun ardından Play-Off’ta yer almayı başaran Yıldızspor 45 FK, Manisa Futbol Kulübü ile eşleşti.

YAĞIZ YILDIRIM: ŞAMPİYONLUK İSTİYORUZ

U11 Takım Antrenörü Yağız Yıldırım, maçın ardından takım oyuncularını kutladığını belirterek, “Sezonu en yoğun geçiren yaş grubuyuz. Özel turnuvalar dışında iki ligde mücadele ediyoruz. Oyuncularımın maç temposunu yoğun yaşaması tabi ki gelişimleri için çok önemli. Yerel Lige lider başlayıp, lider tamamladık. Bu önemli başarının devamını getirip, şampiyonluk yaşamak istiyoruz. Manisa Futbol Kulübü maçına da en iyi şekilde hazırlanacağız. Oyuncularıma ve saha kenarında bizlere her zaman destek olan velilerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.