Başkan Ferdi Zeyrek: Kurban Bayramı Dayanışmaya Vesile Olsun

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayınlayarak, Manisalıların bayramını kutladı.

Başkan Ferdi Zeyrek: Kurban Bayramı Dayanışmaya Vesile Olsun

Başkan Ferdi Zeyrek: Kurban Bayramı Dayanışmaya Vesile Olsun

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayınlayarak, Manisalıların bayramını kutladı. Vatandaşların huzur içinde bayram geçirmesi için bayram süresince Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü ekiplerinin hizmette olacağını belirten Başkan Zeyrek, “Bayramlar birliğimizin, beraberliğimizin pekiştiği, dayanışmamızın büyüdüğü, darda olanların derman bulduğu, sofraların bereketle çoğaldığı, savaşların ve çatışmaların olmadığı günlere vesile olsun” dedi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, bayram dolayısıyla yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi; “Bayramlar yardımlaşma ve dayanışmanın pekiştiği, sevgi ve saygının en güzel şekilde ifade edildiği çok özel günlerdir. Başta büyüklerimiz ve çocuklarımız olmak üzere mutlu etmenin ve mutlu olmanın en büyük aracıdır. Kurban bayramına girdiğimiz bu günde de ihtiyacımız olan; barış, huzur ve dayanışmadır. Birliğimizin, beraberliğimizin pekiştiği, dayanışmamızın büyüdüğü, darda olanların derman bulduğu, sofraların bereketle çoğaldığı, savaşların ve çatışmaların olmadığı günlere vesile olsun bayramlar. Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak, kentimizde dayanışmayı artırmak, ihtiyaç sahibi ailelerimize destek olmak amacıyla kurban bağışı kampanyası düzenledik. Belediyemize yapacağınız kurban bağışlarını İslami usullere göre, hijyenik ortamda kesecek ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza kavurma yaparak ulaştıracağız. Ayrıca, bayram süresince, halkımızın ihtiyaç duyacağı tüm birimlerimizin görevde olacağını da hatırlatmak isterim. Daha güzel günlerde, daha mutlu bayramları hep birlikte karşılamak dileğiyle, hepinizi sevgi ve saygıyla kucaklıyorum.”