Muhtar Dinçer, “Ferdi Başkanımızın gelmesiyle altyapı çalışmaları hızlandı”

MASKİ Genel Müdürlüğü, Demirci ilçe merkezinde içme suyu ve kanalizasyon hattı döşeme çalışması ile atık su arıtma tesisi inşaatına devam ederken, Kasımfakı mahalle muhtarı Ahmet Dinçer, “Ferdi Başkanımıza teşekkür ediyoruz.

Muhtar Dinçer, “Ferdi Başkanımızın gelmesiyle altyapı çalışmaları hızlandı”

Muhtar Dinçer, “Ferdi Başkanımızın gelmesiyle altyapı çalışmaları hızlandı”

Muhtar Dinçer, “Ferdi Başkanımızın gelmesiyle altyapı çalışmaları hızlandı”
MASKİ Genel Müdürlüğü, Demirci ilçe merkezinde içme suyu ve kanalizasyon hattı döşeme çalışması ile atık su arıtma tesisi inşaatına devam ederken, Kasımfakı mahalle muhtarı Ahmet Dinçer, “Ferdi Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Ferdi Başkanımızın gelmesiyle altyapı çalışmaları hızlandı” dedi.
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Demirci ilçe merkezindeki 165 kilometrelik içme suyu ve kanalizasyon hattı döşeme çalışmalarına devam ediyor. Çalışma yapılan noktalarda vatandaşların herhangi bir mağduriyet yaşamaması için asfalt yama yapılıyor. Daha sağlıklı bir çevre ve evsel nitelikli atık su kirliliğine ortadan kaldırmak için inşa edilen ileri biyolojik atık su arıtma tesisindeki çalışmalarda da sona yaklaşıldı. Çalışmaların son dönemde hız kazandığını ifade eden Demircili vatandaşlar, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek’e teşekkür ettiler.

“Altyapı çalışmalarımız günden güne hızlanıyor”
Kasımfakı mahalle muhtarı Ahmet Dinçer, “Çalışmalarımız çok iyi gidiyor. Altyapı çalışmalarımız günden güne hızlanıyor. Ferdi Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Ferdi Başkanımızın gelmesiyle altyapı çalışmaları hızlandı. Çok memnunuz” dedi.

“Kazılan yer anında asfaltlanıyor”
Hacıhamza mahalle muhtarı Yılmaz Yörük, “Şu andaki çalışmalardan memnunuz. Kazılan yer anında asfaltlanıyor. Bir sıkıntımız yok” dedi.

“Çalışmaların hız kazandığı kesin”
İsmail Simavlı, “Son dönemde şehir içlerindeki hızlanmayı görüyorum. En azından kazılan yerler yeniden asfaltlanabiliyormuş, yapılabiliyormuş. Ferdi Başkan gelmeden önce bunlar yapılmıyordu. Çalışmaların hız kazandığı kesin. Bunu da insanlar görüyor. Ferdi Başkanın daha iyi çalışmalar yapacağına inanıyorum” dedi.

“Su konusunda çok hassas davrandı”
Sanayi esnaflarından Mehmet Bozkurt, “Yeni Başkanımızdan da memnunuz. Su konusunda çok hassas davrandı. Altyapılarımızla ilgilenmesi hoşumuza gidiyor. İnşallah bundan sonra güllük gülistanlık içinde memleketimizi güzelce idare ederler” dedi.

“Ferdi Başkan dinamik bir adam”
Ahmet Pilavcı, “Ferdi Başkan çalışkan bir kişi. Kendisiyle bire bir diyalogum oldu. Kahvemize geldi, çay içtik. Yeri geldi sohbetimizi ettik. Ferdi Başkan dinamik bir adam. Ben çalışmalarını seviyorum” dedi.

“Ferdi Başkanımız inşallah Demirci için de iyi olacak”
Samim Yalçın, “Şu ana kadar karışıktı durum. Ferdi Başkanla düzelmeye başladı, hızlandırıldı. Önceden her şey karman çormandı. Ferdi Başkanımız inşallah Demirci için de iyi olacak. Manisa için de iyi olacak” ifadelerini kullandı.