Akhisar Kaymakamı Murat KÜTÜK, YKS Akhisar 1.lerini Ödüllendirdi

Akhisarda Yüksek Öğretim Kurumları Sınavında(YKS) büyük başarı sağlayarak örgün öğretimden bu yıl mezun olup sayısal, sözel, eşit ağırlık, dil ve TYT’de Akhisar birincisi öğrenciler Akhisar Kaymakamı Murat KÜTÜK tarafından ödüllendirildi.

Akhisar Kaymakamı Murat KÜTÜK, YKS Akhisar 1.lerini Ödüllendirdi

Akhisar Kaymakamı Murat KÜTÜK, YKS Akhisar 1.lerini Ödüllendirdi

İlçemizde Yüksek Öğretim Kurumları Sınavında(YKS) büyük başarı sağlayarak örgün öğretimden bu yıl mezun olup sayısal, sözel, eşit ağırlık, dil ve TYT’de Akhisar birincisi öğrenciler Akhisar Kaymakamı Murat KÜTÜK tarafından ödüllendirildi.

  Akhisar Kaymakamlık Makamında düzenlenen kutlama ve ödül törenine Akhisar Kaymakamı Sayın Murat KÜTÜK, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mükremin KARASU, Okul Müdürleri Levent GÖKKAYA, Hüseyin DEMİRCİ ve öğrenciler katıldı.

       Akhisar Kaymakamı Sayın Murat KÜTÜK, göstermiş oldukları başarıdan dolayı Akhisar'ı gururlandıran öğrencileri, öğrencilere destek veren ailelerini, öğretmenlerini, okul yöneticilerini tebrik etti ve öğrencilere bundan sonraki hayatlarında başarılar diledi. Kaymakam KÜTÜK, başarı gösteren öğrencileri altın ile ödüllendirdi. Öğrencilerde kutlama ve ödül için kendilerine teşekkür ettiler. Dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildikten sonra öğrencilerle birlikte hatıra fotoğrafı çekildi.

          YKS sonuçlarına göre öğrencilerin başarı sıralamaları ve kazandıkları üniversiteler;

Ece TEMEL   EA 1024.sü (Akhisar Macide Ramiz TAŞKINLAR Fen Lisesi) Galatarasaray Üniversitesi İktisat Bölümü,

 Hatice Kübra ESGİCİ  TYT 547.si (Akhisar Macide Ramiz TAŞKINLAR Fen Lisesi) Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi

Arif Burak ÇETİN SAY 863.sü (Akhisar Macide Ramiz TAŞKINLAR Fen Lisesi) ODTÜ Elektrik Elektronik Mühendisliği

İsmail Oğuz KARADUMAN Dil 311. si, (Akhisar Macide Ramiz TAŞKINLAR Fen Lisesi) Eötvös Lorand Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği- Ege Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği

Hüsame KÖSEOĞLU Söz 1022.si (Hilaliye Şahin Yılmaz Anadolu İmam Hatip Lisesi) Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi